Οι Βρετανοί Γρεναδιέροι επιτίθενται…και σπαν τα μούτρα τους-vid

381 0

Tυπική εικόνα στοκιάς….

Μερικές εκατοντάδες άνδρες ανα σύνταγμα…προχωράν υπο τον ήχο των τυμπάνων εναντίον του εχθρού, ο οποίος κάνει διαγωνισμό σκοποβολής, εως ότου να έρθει η σειρά του να γίνει και αυτός στόχος….Την ίδια περίπου εποχή, οι έλληνες πολεμούσαν πίσω απο ταμπούρια ασφαλείς και αποτελεσματικοί. Αυτό αντελήφθη και ο Παπαφλέσας στο Μανιάκι απέναντι στους γυφταραπάδες τακτικούς του Ιμπραήμ… Οι τούρκοι ιστορικοί ομιλούν για 3000 νεκρούς απο τους Αιγύπτιους (φίλους)…ενώ αρνούνται το ενδεχόμενο οι πολεμιστές του τρελόπαπα, να ήταν κάτω απο 5000, ενω ήταν το πολύ 300…

Φυσικά στο εγχώριο μπουζουκιστάν ομιλούμε περί 1000 ελλήνων και 200 νεκρών γυφτοαλβανοτουρκαραπαδόσαυρων.

Δείτε το βίντεο με τους κάγκουρες βρετανούς …και στην συνέχει δείτε τα γιουρούσια των τακτικών ερπετοειδών στο ταμπούρι του Φλέσα.

 
Δείτε πως οι καλυμένοι έλληνες μακελεύουν τα ισλαμογούρουνα…πάνω απο όλα φίλους σαυροαιγυπτιοαλβανοαφρικανούς και παρ όλιγο να τους κάνουν πρόσφυγες στην πατρίδα τους…Η κόπωση , η εγκατάλειψη των ελλήνων απο τους δικούς τους και το ολιγάριθμο έδωσε την επικράτηση στις σαύρες ….

Α….για την ιστορία, μετά την μάχη , ο Αλβανοισλαμοσκατόσαυροφίφης Ιμπραήμ…έστειλε και ζήτησε ενισχύσεις….και προφανώ;ς δεν ήταν μόνο 200 οι απώλειές του…. Αυτά για την προοδευτική ιστορία και τις ντόπιες σάυρες.

Αυτά για τους τακτικούς Ευρωπαϊκοσαυροστρατούς για τους οποίους γράφονται μελέτες και διατριβές….