Τι θα κάνει ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;;

1127 0

Αναδημοσιεύουμε άρθρο πο την Πηγή που αναγάφεται στο τέλος…δεν συμφωνούμε σε όλα και έτσι διατυπώνουμε τα σχόλιά μας είτε εντός παρενθέσεως, είτε ως σημείωση, είτε με πλάγια γράμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Οι ΗΠΑ-Ρωσία-Γερμανία , και κυρίως οι δύο πρώτες, ανέχθηκαν την εισβολή του Ερντογάν στην Βόρεια Συρία και βόρειο Ιράκ για να μπορέσει ο Ερντογάν να είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης ο οποίος θα στηρίξει τον τουρκοκύπριο Ακιντζί στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του κυπριακού με την αποδοχή από τους ελληνοκύπριους του νέου σχεδίου Ανάν ( διζωνική ομοσπονδία-κοινότητα )
Η επίλυση του κυπριακού με την μετατροπή του κυρίαρχου ελληνοκυπριακού κράτους σε επαρχία στα πλαίσια του διζωνικού μορφώματος θα έδινε επιτέλους την δυνατότητα στην Ευρώπη να αντλήσει το κυπριακό αέριο και να απεξαρτηθεί από το ρωσικό.
Απεξάρτηση της Ευρώπης από το ρωσικό αέριο θα ισχυροποιούσε τις ΗΠΑ γεωπολιτικά στην διαμάχη για τον διαμοιρασμό της γης και μέχρι τον Γ΄ΠΠ.
Δεν μπορούν οι ΗΠΑ να αντιπαρατεθούν στην Ρωσία όταν η μισός δυτικός κόσμος, δηλαδή η Ευρώπη, ανήκει ενεργειακά στην Ρωσία.
Η ενεργειακή απεξάρτηση της Ευρώπης από τα καταριανά κοιτάσματα σκόνταψε στον πόλεμο της Συρίας ο οποίος ακόμα δεν επέτρεψε την κατασκευή ανάλογου αγωγού.

Γιαυτό και βοηθάει η Ρωσία την Συρία. (παντελώς λαθος… Το Ισραήλ προβοκάρει την διάλυση της Συρίας λόγω της Δοξασίας του για τους Μακκαβαίους. Η Ρωσία του Πούτιν είναι κατά βάση αντίσιωνιστική λόγω της Ορθόδοξης παράδοσης αλλά και της δικτατορίας των εβραιομπολσεβίκων που την κατέστρεψαν …Η ιστορία κινείται λογικοφανώς αλλά απο πίσω κρύβει την δοξασία και την ψύχωση….)

imagehandler
Σπάμε και λίγη πλάκα στον ελεύθερο χρόνο …..

Οι ΗΠΑ ανέχθηκαν την εισβολή του τουρκικού στρατού στην βόρεια Συρία και βόρειο Ιράκ
Η εισβολή έγινε για να εμποδισθεί ίδρυση του κουρδικού κράτους.
ΗΠΑ και Ρωσία έχουν συναποφασίσει την ίδρυση αυτού του κράτους αλλά οι ΗΠΑ ανέχθηκαν τον τουρκικό στρατό σε Συρία και Ιράκ για να μην αποδυναμώσουν τον Ερντογάν και έτσι αυτός να μπορεί να εκβιάζει τους ελληνοκύπριους μέσω Ακιντζί για την λύση του κυπριακού η οποία θα καταστήσει την Ευρώπη ενεργειακά ανεξάρτητη.
Η Ρωσία ανέχθηκε τον τουρκικό στρατό σε Συρία και Ιράκ για να διατηρήσει την επίπλαστη συμμαχία τους με την Τουρκία η οποία αποδυναμώνει τις ΗΠΑ και αποτρέπει κάθε σκέψη των Τούρκων για κλείσιμο των στενών του Βοσπόρου.
Η Γερμανία,αιώνιος σύμμαχος της Τουρκίας, υποστήριζε τον Ερντογάν με την διατήρηση της ελπίδας και προοπτικής για ένταξη της Τουρκίας στην .Ε.Ε.
Λίγες μέρες πριν Ακιντζί και κ. Αναστασιάδης εξέταζαν στην Ελβετία τα τελευταία στάδια της συμφωνία για την τελική αποδοχή του σχεδίου Αναν με κύριο αντικείμενο το εδαφικό, δηλαδή τις παραχωρήσεις που θα έκανε η τουρκοκυπριακή πλευρά σχετικά με την επιστροφή των ελληνοκυπρίων σε ορισμένα από τα κατεχόμενα εδάφη.

Greek Prime Minister George Papandreou, left, and his Turkish counterpart Recep Tayyip Erdogan seen with a ski set during a ceremony for the 2011 Winter Universiade, or Winter University Games, an Olympic-style event that will take place later this month in the eastern city of Erzurum, Turkey, Friday, Jan. 7, 2011. Papandreou is in Erzurum to address Turkish ambassadors at a meeting.(AP Photo)
Βρείτε ποιος είναι ο ηγέτης και ποιός ο γελοίος….

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Ακιντζί αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις όταν η ελληνοκυπριακή πλευρά έθεσε ως όρο την άμεση αποχώρηση του τουρκικού στρατού από την Κύπρο με την υπογραφή της τελικής συμφωνία και όχι αργότερα και σε δεύτερο απροσδιόριστο χρόνο.
Απ΄ότι φαίνεται ο Ερντογάν δεν αποδέχθηκε τον όρο αυτό παρόλο που οι προστάτες του ΗΠΑ-Ρωσία και Γερμανία ήταν σύμφωνοι με την άμεση αποχώρηση του τουρκικού στρατού από τα κατεχόμενα άμεσα με την υπογραφή της συνθήκης.
Αμέσως άρχισαν τα παρατράγουδα εις βάρος του Ερντογάν.
Την ίδια μέρα με την αποχώρηση Ακιντζί από τις διαπραγματεύσεις η Ε.Ε.ανακοίνωσε το τέλος των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Τουρκίας με Ε.Ε
Το επόμενο βράδυ μονάδες του Αμερικανικού στρατού ενώθηκαν με μονάδες των Κούρδων που πολεμούν εναντίον των τζιχαντιστών στην Συρία.Οι τζιχαντιστές είναι στην ουσία ο μισθοφορικός στρατός της Τουρκίας ενάντια στην ίδρυση του κουρδικού κράτους
Την επόμενη ημέρα ο κυβερνητικός συριακός στρατός, δηλαδή οι δυνάμεις του Άσαντ, χτύπησαν για πρώτη φορά τουρκική μονάδα που είχε εισβάλει στην Συρία.
Τα μηνύματα σαφή.Ο Ερντογάν είναι πλέον μόνος του.

Ο Ερντογαν θα πρέπει να εξηγήσει στους Τούρκους τα εξής
1. Ότι κάθε ελπίδα για ένταξη έστω με ειδικό καθεστώς στην Ε.Ε. έχει σβήσει.
2.Ότι θα δημιουργηθεί Κουρδικό κράτος στα νότια σύνορα το οποίο θα είναι και πετρελαιοπαραγωγό, θα ενωθεί με το ήδη αυτόνομο Κουρδιστάν του Ιράκ, θα έχει έξοδο στην Μεσόγειο,και θα τελεί υπό την προστασία ΗΠΑ και Ρωσίας.
3.Ότι το κράτος αυτό θα ακυρώσει οριστικά το σχέδιο για αγωγό Κατάρ-Συρίας-Τουρκία και ότι το Καταρ το οποίο χρηματοδοτούσε την Τουρκία με εκατοντάδες δις δολαρίων κάθε χρόνο, τώρα θα σταματήσει .
4. Ο Ερντογάν θα πρέπει να εξηγήσει την μείωση των μισθών και κοινωνικών παροχών συνέπεια της καθίζησης της οικονομίας λόγω γεωπολιτικής απομόνωσης και λήξης χρηματοδότησης από το Κατάρ-Σαουδική Αραβία.
5. Ο Ερντογάν θα αρχίσει να κλυδωνίζεται και φοβάται ότι μπορεί να καταλήξει κρεμασμένος από τον ίδιο τον λαό που τον αποθέωνε με΄τα την δήθεν απόπειρα πραξικοπήματος.
6.Ο Ερντογάν θα βρίσκεται στο στόχαστρο των ΗΠΑ-Ρωσίας και Ε.Ε.που ξαφνικά μπορεί να θυμηθούν τα εγκλήματα του εναντίον των Κούρδων, να συρθεί στο διεθνές δικαστήριο και αυτό εάν την γλυτώσει από το μένος των Τούρκων δικαστικών που τόσο κυνήγησε.

df60df669e16faf2b41a6e1f6c610ccd
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Ο Ερντογάν θα αποκαταστήσει σχεδόν όλους τους απολυμένους δημόσιους υπαλλήλους και στρατιωτικούς, τους οποίους κατηγόρησε για συμμετοχή στο πραξικόπημα και ως ΄΄γκιουλενικούς”
Θα κάνει επίθεση φιλίας με σημαία την ομοψυχία.Όλοι οι κυβερνήτες μαχητικών αεροσκαφών θα επιστρέψουν στο στράτευμα με αποζημιώσεις και παραγραφή των όποιων κατηγοριών.Το ίδιο και ο σύνολο των φυλακισμένων και αποταχθέντων στρατιωτικών.Αυτοί θα είναι και οι πιο πειθήνειοι πλέον, σαν δαρμένα σκυλιά, θα τσακιστούν να κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν την πίστη τους στον σουλτάνο.
images-2tourkia-praksikopima-23Οι δημόσιοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί που θα αποκατασταθούν θα είναι τόσο τρομαγμένοι αλλά και ευγνώμονες που θα κάνουν ότι ζητήσει ο Ερντογάν.
Ο Ερντογάν θα ζητήσει πόλεμο με την Ελλάδα και την Κύπρο.
Είναι μόνος του και στριμωγμένος…(θα αναφερθούμε στο μέλλον γιατί θα το κάνει αυτό…το στρίμωγμα δεν είναι ο λόγος…ο χρόνος είναι ο λόγος και η ιδέα που έχει για τον εαυτό του)
Εάν δεν κάνει πόλεμο με Ελλάδα και Κύπρο θα πρέπει να κάτσει ήσυχος και να περιμένει την πτώση του και τον θάνατο του.
Εάν καταλάβει την ελεύθερη Κύπρο με τον υπερμεγέθη στρατό κατοχής των 45,000 τότε πιστεύει ότι οι ΗΠΑ και Ε.Ε θα τον υποστηρίξουν εφόσον η λύση του κυπριακού θα έχει επιτευχθεί,με τρόπο άκομψο, αλλά αποτελεσματικό.Τότε θα προσφέρει και όλα τα κοιτάσματα αερίου της Κύπρου με αντάλλαγμα την ατιμωρησία του.
Είναι απελπισμένος, απελπισμένες κινήσεις θα κάνει.
erdogan_516_355Η εισβολή στην ελεύθερη Κύπρο θα συνοδευτεί και απο εισβολή σε Έβρο και σε κάποιο νήσι για να κρατηθεί ο ελληνικός στρατός απασχολημένος.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει χειμώνα λόγω της δυσκολίας του εδάφους στον Έβρο ( λάσπη,φουσκωμένο ποτάμι, γενικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες)
Ετσι ο Ερντογάν πρέπει να παραμείνει ζωντανός μέχρι τον Απρίλιο -Μάιο.
Γιαυτό και θα κάνει αλλάξει εντελώς την πολιτική του στο εσωτερικό του, όχι μόνο θα αποκαταστήσει την πλειοψηφία των διωγμένων δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών, δημοσιογράφων και δικαστικών αλλά σε μια ύστατη προσπάθεια θα σπαταλήσει χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό σε παροχές , αυξήσεις μισθών και εξοπλισμών.6
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ
Εκτιμώ ότι :
Στην Ελλάδα θα προκηρυχθούν εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο.
Ο συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ θα τις χάσει.
Η Ν.Δ θ αναλάβει και από τον Φεβρουάριο θα απολυθούν δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι , στο όνομα της δήθεν εξυγίανσης της οικονομίας, ανάμεσα τους και πολλοί στρατιωτικοί, ειδικά νεαρής ηλικίας μη μονιποποιηθέντες χαμηλόβαθμοι….(οι υψηλοβαθμοι έχουν αποδείξει ότι είναι υπάκουα παιδάκια και ακίνδυνοι, οπότε θα τους κρατήσουν…σημ. δική μας)
Ο στρατός θα ΄΄αδειάσει΄΄.(καλά …και τώρα που είναι γεμάτος με υπασπίστριες και στρατηγούς νοσοκόμες, ΕΠΟΠ γκομενίτσες και έγκριτους γενικά ….σωθήκαμε. Σημ . δική μας)
Τον Μάρτιο θα αρχίσουν τα πρώτα σοβαρά υποκινούμενα επεισόδια όχι από τους πρόσφυγες όπως πχ την άτυχη ιρακινή γιαγιά με το εγγόνι της που κάηκαν από έκρηξη φιάλης προπανίου σε καταυλισμό, αλλά από τους νεαρούς τριαντάρηδες δήθεν πρόσφυγες χωρίς οικογένεια, οι οποίοι είναι τζιχαντιστές που έχουν παρεισφρήσει στην Ελλάδα….Τους οποίους και περιθάλπτει ο “Ελληνικός Στρατός”(σχόλιο δικό μας)

5
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ…κυρίως ΝΑΙ

Τον Απρίλιο και ενώ η αγορά άλλα και τα κρατικά έσοδα θα έχουν καταρρεύσει μετά από την απόλυση και των τελευταίων που είχαν κάποια εισοδήματα, των δημοσίων υπαλλήλων ( οι συνταξιούχοι γονείς δεν μπορούν να συντηρήσουν κι άλλα άνεργα παιδιά μαζί με τα εγγόνια ) η ένταση απο τις υποκινούμενες ταραχές θα συνοδευτεί από περίεργα σαμποτάζ σε έργα υποδομής στην Πίνδο και Μακεδονία (υδροηλεκτρικοί σταθμοί κυρίως αλλά και εν ψυχρώ εκτελέσεις αμάχων σε απομακρυσμένα χωριά για φύγουν οι λιγοστοί κάτοικοι και να μπορούν ακόμα πιο εύκολα οι ξένοι καταδρομείς να δρουν ανενόχλητοι) τα οποία θα εκτελούν Αλβανοί καταδρομείς σε επιθετικές στον ορεινό όγκο της Πίνδου και Φλώρινας. Ίσως και Σκοπιανοί.
Παράλληλα οι συνεχόμενες εντάσεις στους καταυλισμούς προσφύγων θα οδηγήσουν σε κάποιο ατύχημα το οποίο θα πυροδοτήσει την επέμβαση της Τουρκίας η οποία θα μας κατηγορήσει για ρατσισμό και κακοποίηση μουσουλμάνων προσφύγων.

Από κοντά και το Κατάρ και άλλες αραβικές χώρες του Κόλπου όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι) τα οποία μόλις προχθές 25 -11-2016 εγκαινίασαν με κάθε επισημότητα και με τις ελληνικές αρχές( υπουργοί-στρατιωτικοί) τον καταυλισμό ΜΟΝΙΜΗΣ διαμονής προσφύγων έξω από την Λάρισα.(Δείτε προηγούμενη φωτό για να θαυμάσετε φρόνημα και κατάντια…)

Τον καταυλισμό αυτό χρηματοδότησαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χώρα η οποία τελευταία είναι δραστήρια στρατιωτικά και που έχει πλέον βάσεις σε Λιβύη και Ερυθραία ( βόρεια της Σομαλίας)
Τον Μάιο πλέον και εφόσον στεγνώσουν οι συνήθεις χειμωνιάτικες πλημμύρες του Έβρου και στεγνώσει το έδαφος θα εκτελεσθεί η εισβολή σε Κύπρο και Ελλάδα.
ΗΠΑ και Ε.Ε.είναι ανύπαρκτες στρατιωτικά.

ΔΕΝ υπάρχει τρόπος οι ΗΠΑ να επέμβουν εναντίον των 45,000 ( ίσως και παραπάνω εάν ενισχυθούν) τουρκικού στρατού στην Κύπρο.

Τι θα κάνουν ; απόβαση ; θα χρειαστούν τουλαχιστον τριπλάσιες δυνάμεις , δηλαδή 150,000 Αμερικάνων, αυτά είναι πλέον αδύνατα πράγματα
Τι άλλο θα κάνουν οι ΗΠΑ, θα τραβήξουν το αυτί του Ερντογάν;μα αυτό αρχίζουν να κάνουν και τώρα.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Ερντογάν τότε θα παλεύει για την ίδια του την ζωή, για να μην καταλήξει σαν τον Καντάφι.

Δεν θα λαμβάνει λογικές αποφάσεις.Θα λαμβάνει αποφάσεις στριμωγμένου απο την αστυνομία μαφιόζου.
Όσο για την Ε.Ε. και μόνο να συζητάμε για στρατιωτική δράση εναντίον του είναι ανέκδοτο.
Ο Ερντογάν σε αυτή την κίνηση του θα αγνοήσει ηθελημένα ένα παράγοντα, τον Ρωσικό.
Η Ρωσία όπως και οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν την Τουρκία να καταλαμβάνει εδάφη σε Κύπρο και Ελλάδα, και η θεωρία των δήθεν ανταλλαγμάτων είναι ένα παραμύθι.

2004915
Είναι γνωστό ότι ο Πούτιν δεν χάνει τον χρόνο του με τις εγχώριες μπολσεβικικές περδομηχανές…συνομιλεί με σοβαρούς ανθρώπους για αυτό και στηρίζει Ερντογάν

Κανείς δεν θα δώσει την Ελλάδα στο πιάτο σε ένα τρελό δικτάτορα σε αντάλλαγμα για την αποδοχή του στην ίδρυση κουρδικού κράτους. (Οκ …μην βάζεις στοίχημα γιατί θα το χάσεις)
Ειδικά για την Ρωσία τυχόν νίκη της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας θα είναι ανεπίτρεπτη διότι η Ρωσία πάντα προτιμούσε -από το 1829 και μετά-τις Ελλάδα και Τουρκία όσο πιο κατακερματισμένες για να μην υπάρχουν στιβαρά κράτη γύρω από τα στενά του Βοσπόρου. (Διαφωνούμε …ο Πούτιν προτιμά τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ απο τα Κλανιστήρια που ψηφίσαμε, επιπλέον ο Πούτιν στην πραγματικότητα είναι αντισιωνιστής…το ίδιο και ο Έρντυ…γιατί να προτιμήσει να στηρίξει το ανύπαρκτο Ελλαδιστάν..;;;;)
Ενδεχόμενη νίκη της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας  θα ισχυροποιούσε την Τουρκία περαιτέρω.

Η Ρωσία πάντα προτιμούσε μια μεγάλη Βουλγαρία με κτήσεις στην Μακεδονίας-Θράκη μια διαμελισμένη Τουρκία και την Ελλάδα πιο μικρή. (Αυτό γιατί η Τουρκία ήταν προσδεδεμένη είτε στον Γερμανικό, είτε στον Αγγλισαξωνικό παράγοντα και οι δύο εχθρικοί προς την Ρωσία…. Αυτό δεν ισχύει σήμερα. Αυτήν την στιγμή ο Έρντυ είναι απέναντι στην σιωνιστική Αμερική αλλά και στην Γερμανική Ευρώπη και ας ζητά την δήθεν ένταξη…ξέρει ότι αυτό δεν θα γίνει και το χρησιμοποιεί ως αφορμή…. Είναι κάποια απο τις προηγούμενες δυνάμεις φίλη προς την Ρωσία;;;δεν νομίζω…Δεν έχετε διαβάσει καλά το μάθημα, πάρτε το αλλιώς)
Εάν η Τουρκία καταλάβει και την ελεύθερη Κύπρο αλλά και την Θράκη τότε η Ελλάδα θα υποστεί τέτοιο σοκ που θα δεν θα μπορεί να υπερασπίσει ούτε τα βόρεια σύνοραν της και θα σέρνεται ικέτης στην ΄΄διεθνή κοινότητα΄΄ για ειρήνευση. (Ζω για να δώ τους τύπους που κόνουν την κορδέλα εκείνη την στιγμή)

Η Θράκη θα μείνει μια ΄΄γκρίζα΄΄ περιοχή με προοπτική αυτονόμησης.
Ο Ερντογάν επιλέγει συνειδητά να αγνοήσει ενδεχόμενη ρωσική αντίδραση σε μα επίσης ενδεχόμενη επιτυχία του εναντίον της Ελλάδας. (Δεν θα υπάρξει ρωσική αντίδραση…ο Έρντυ θα αποτελέσει για τον Πούτιν την ασφάλεια του μαλακού του υπογαστρίου για να λύσει ήσυχος τις διαφορές του στην Β.Θάλασσα…δική μας σημ.)

Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.Θα το ρισκάρει

Αλλιώς θα καταλήξει ανασκολοπισμένος σαν τον Καντάφι..

ΠΗΓΗ

Σχόλιο δικό μας

Καμμία ρωσική αντίδραση δεν θα υπάρξει…απλά οι Ρώσοι θα αρπάξουν ένα αγκυροβόλιο κοντά στην Κρήτη και το απίθανο αυτό δημοκρατικό μόρφωμα θα καταλήξει εις τον βόθρο της ιστορίας μαζί με τον Αρη Παπάρη, τον Φιντέλ και όσους λαούς εκμαυλίσθηκαν τόσο ώστε να αυτοκτονήσουν….Θέλω τότε να δω που θα βρίσκονται οι υπεραρχηγοί , οι οποίοι νομίζουν ότι είναι ακαδημαικοί, πολιτικοί και ΜΚΟ….Πιθανόν όσοι έλληνες θα τα έχουν πάρει στο κράνος θα αναλάβουν να τους ραπανώσουν παραδειγματικά, αν και δεν θ αξίζει τον κόπο .

Εισβολή σε Κύπρο δεν θα γίνει …η Κύπρος βολεύει να μείνει ως έχει…Οι εθελόδουλοι παθητικοί ελληνοκύπριοι αποτελούν το καλύτερο παιχνιδάκι στα χέρια του Έρντυ, επιπλέον δεν θα τα βάλει με τους άγγλους και τις βάσεις τους….

Πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιωθούμε….δυστυχώς

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ