ΧΙΡΟΧΙΤΟ… Ο ατιμώρητος “Χίτλερ” της Ασίας… “θεμέλιο” της Νέας Τάξης

619 0

Το απόλυτο «ταμπού» τής ιαπωνικής κοινωνίας.

Ο «θεϊκός» αχυράνθρωπος των Αμερικανών.

Ο Χιροχίτο ήταν αυτός, ο οποίος «έριξε» τις ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία.

Για να σωθεί ένας εγκληματίας, καταδίκασε στην υποταγή έναν ολόκληρο λαό.

Με ανθρωποσφαγές έχουν «θεμελιώσει» τη Νέα Τάξη

japan_8…Η αμερικανική κατάκτηση της Ιαπωνίας ήταν μεγαλύτερη «απάτη» στην στρατιωτική ιστορία τής ανθρωπότητας. Οι Αμερικανοί με «αντιπαροχή» την προσωπική σωτηρία ενός προδότη πέτυχαν να κατακτήσουν το τεράστιο νησιωτικό κράτος με απειροελάχιστο κόστος …

Η πιο «τζάμπα» στρατιωτική επιτυχία αυτού του μεγέθους ΟΛΩΝ των εποχών.

Μόνον με μια τόσο καθοριστική προδοσία θα μπορούσαν να εμφανιστούν σαν κατακτητές ενός τέτοιου κράτους κάτι «κλαρινοστρατηγοί» σαν Μακ Άρθρουρ …Στρατηγοί, που η μόνη τους δουλειά ήταν να προστατεύουν τον προδότη από τους εχθρούς του και τα θύματά του.

Αυτή ήταν η δουλειά τού Μακ Άρθρουρ στην Ιαπωνία …Να αλλάξει μαρτυρίες, να παραποιήσει στοιχεία, να εξαφανίσει καταθέσεις και μάρτυρες, προκειμένου να εμφανιστεί ο προδότης σαν ανεύθυνος «διακοσμητικός» ηγέτης δυτικού τύπου …Από «θεός»-στρατηγός να εμφανιστεί σαν ανεύθυνη «βασίλισσα Σίσσυ».

Ξαφνικά η υπογραφή του, η οποία βρισκόταν σε όλα τα έγγραφα, θα είχε τυπικό και γραφειοκρατικό χαρακτήρα. Ξαφνικά όλες οι φωτογραφίες τού έφιππου «θεού», εμφανίζονταν σαν εικόνες από τελετές, που θα μπορούσαν να αφορούν μόνον τους τουρίστες …Είχαν την τεχνητή «αγριάδα» που έχουν οι χοροί των «αγριεμένων» Μαορί τής Νέας Ζηλανδίας.

japanese-bayonet-practice-on-live-prisonerΉταν υποχρεωμένοι οι Αμερικανοί να «μαγειρέψουν» όλη την κατάσταση, γιατί ο «θεός» κινδύνευε με αποκαθήλωση και σε μια τέτοια περίπτωση κινδύνευαν και οι ίδιοι να φύγουν με τις κλωτσιές από την Ιαπωνία …Στην κυριολεξία με τις κλωτσιές και με συνοπτικές διαδικασίες.

Η προδοσία έπρεπε να συγκαλυφθεί, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γινόταν αποδεκτή ούτε η αμερικανική κατοχή από τον ιαπωνικό λαό. Αυτά, τα οποία συμφωνούσαν οι συνωμότες κάτω από το «τραπέζι», θα έπρεπε να παρουσιαστούν με έναν ανάλογο «θεατρικό» τρόπο, ώστε να καμφθούν οι αντιδράσεις του λαού, που θα εξαναγκαζόταν σε μια ταπεινωτική υποταγή.

Αν δεν το κατάφερναν αυτό, θα αντιδρούσαν οι Ιάπωνες και αυτό θα σήμαινε αποτυχία του όλου σχεδιασμού. Θα καταλάβαιναν την προδοσία τού «θεού» τους και αυτό θα σήμαινε τόσο το τέλος αυτού του «θεού» της πλάκας όσο και το τέλος της δικής τους παραμονής στην Ιαπωνία

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/hirohito-hitler.html