Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

2303 0

Ενδεχομένως να έχετε πρόσφατα ακούσει τον όρο Great Reset. Με αφορμή την τρέχουσα πανδημία του Covid-19, είδαμε πολιτικούς και τεχνοκράτες να κάνουν λόγο περί μίας «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς εννοούν με αυτό.

Ο κορονοϊός είναι μία υπαρκτή ασθένεια, που πράγματι αποτελεί υγειονομική απειλή για τις ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας. Τι γίνεται όμως, όταν χρησιμοποιείται δολίως ως αφορμή για πολιτικές σκοπιμότητες και μάλιστα τεράστιων διαστάσεων;

Κατ’αρχάς τα βασικά. Δεν πρόκειται για κάποια περίεργη θεωρία συνωμοσίας βγαλμένη από σκοτεινές γωνιές του διαδικτύου. Ο όρος «Great Reset» χρησιμοποιείται ανοικτά στο δημόσιο διάλογο από ανθρώπους που αποφασίζουν για τις τύχες μας.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω την σελίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), το οποίο κάνει λόγο περί ανάγκης για μία «Μεγάλη Επανεκκίνηση», με αφορμή την πανδημία του Covid-19.

Κλικ ΕΔΩ
Το επίσημο κανάλι του WEF στο YouTube έχει ανεβάσει μάλιστα και αρκετά σχετικά βίντεο. Δεν είναι κάποια υπόγεια συνωμοσία ή κάποια κρυφή ατζέντα.

Στο “Great Reset” αναφέρεται και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με άρθρο του, επαναλαμβάνοντας το αφήγημα πως ο κόσμος έχει ανάγκη από μία Μεγάλη Επανεκκίνηση, μετά το χάος που έσπειρε (ή φρόντισαν να σπείρει) ο κορονοϊός.
Κλικ ΕΔΩ
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός σε φωτογραφία από τη διάσκεψη του Covid Management Group αφήνει επίτηδες να φανεί στα αριστερά του το βιβλίο “Covid 19 – The Great Reset”, του Klaus Schwab, προέδρου του WEF και του μεγιστάνα Thierry Malleret.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή εξέφρασε την επιθυμία του «το 2021 να είναι η χρονιά της Μεγάλης Επανεκκίνησης». Η χρήση των λέξεων δεν είναι τυχαία.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε φέτος και μπορείτε να το βρείτε και στο Amazon. Οι συγγραφείς του ισχυρίζονται πως η κρίση του κορονοϊού πρέπει να αποτελέσει έναυσμα για τη δημιουργία ενός νέου κόσμου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπάρχει μάλιστα και στο διαδίκτυο σε μορφή pdf, για όποιον θέλει να το μελετήσει. Θα δούμε ορισμένα αποσπάσματα-κλειδιά παρακάτω.

https://straight2point.info/wp-content/uploads/2020/08/COVID-19_-The-Great-Reset-Klaus-Schwab.pdf

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, όπως και ο κύριος Μητσοτάκης μιλάει κι αυτός ανοικτά για την ανάγκη μίας «Επανεκκίνησης», με αφορμή την πανδημία του Covid-19. Όπως είπαμε, οι όροι δεν είναι τυχαίοι.

 

Ο πρόεδρος του WEF, Klaus Schwab, είχε εδώ και χρόνια εκφράσει το όραμά του για την περίφημη αυτήν «Επανεκκίνηση» και θεωρεί πως η πανδημία του κορονοϊού και η οικονομική κρίση, που αυτή προκάλεσε, είναι η τέλεια ευκαιρία για να το υλοποιήσει.

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε ότι η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» δεν είναι προϊόν συνωμοσιολογίας, αλλά ένα πραγματικό πλάνο διεθνών διαστάσεων το οποίο εκτυλίσσεται όσο μιλάμε, ας δούμε τι έχουν κατά νου για εμάς οι άνθρωποι που ορίζουν τις ζωές μας.

Μας πληροφορούν πως οραματίζονται έναν νέο, «δικαιότερο» καπιταλισμό, που θα σκοπεί μεταξύ άλλων στην ισότητα αποτελέσματος, την πράσινη ανάπτυξη, και μία 4η βιομηχανική επανάσταση που θα εξυπηρετεί το «γενικότερο καλό».

κλικ ΕΔΩ

Εκ πρώτης όψεως τίποτα από αυτά δεν ακούγεται ιδιαίτερα ύποπτο. To πράγμα όμως σκοτεινιάζει απότομα, εάν διαβάσουμε αυτό το άρθρο του 2016 του WEF, όπου περιγράφουν τον μαγευτικό κόσμο του 2030, όπως τον ονειρεύονται.

Κλικ ΕΔΩ

 

Το άρθρο μάλιστα εκφράζει λύπη και δυσαρέσκεια για τους οπισθοδρομικούς κατοίκους της υπαίθρου, που ζουν έξω από τη μεγαλούπολη σε αυτόνομες κοινότητες και δεν δέχονται το σύστημα.

Το 2016 ανέβασαν στο twitter άλλο ένα σχετικό βίντεο, όπου επαναλάμβαναν την φράση «δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος». Αφού έγινε viral πρόσφατα, το διέγραψαν. Διασώζεται όμως (για την ώρα) στο YouTube.

Στο βιβλίο του ο Klaus Schwab παραδέχεται πως ο κορονοϊός είναι μία από τις λιγότερο φονικές πανδημίες των τελευταίων 2000 χρόνων (σελ 187-188). Τονίζει όμως συνεχώς πως είναι η ευκαιρία μας να ενεργοποιήσουμε την “Μεγάλη Επανεκκίνηση”.

Αναφέρει επίσης (σελ. 79 και σελ. 86 και παρακάτω) πως η άνοδος του εθνικισμού και η έλλειψη παγκόσμιας διακυβέρνησης καθιστούν δύσκολη την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και τη διεθνή συνεργασία.

Αναπτύσσει τις ανησυχίες του για το «σκοτεινό φαινόμενο» της ανόδου του εθνικισμού εν μέσω της πανδημίας και της αντίδραση του κόσμου απέναντι στην παγκοσμιοποίηση (σελ. 81, σελ. 163-164), λόγω του κλίματος αβεβαιότητας.

Εκφράζει σε πολλά σημεία τη θλίψη του για το ότι δεν έχουμε παγκόσμια διακυβέρνηση και αυτό μας καθιστά ευάλωτους σε παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η τρέχουσα πανδημία (πχ σελ. 88)

Ο πανάγαθος ολιγάρχης παραδέχεται συχνά στο βιβλίο του πως τα lockdowns έχουν καταστροφικές κοινωνικοοικονομικές συνέπειες. Θεωρεί όμως πως πρέπει να διατηρήσουμε αυτόν τον τρόπο ζωής και μετά την πανδημία, «για να σώσουμε το κλίμα» (σελ. 108).

Συνεχίζει γράφοντας πως (για το καλό του περιβάλλοντος φυσικά) πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας. Να κινούμαστε λιγότερο. Να συναναστρεφόμαστε λιγότερο μεταξύ μας. Εν ολίγοις το lockdown να γίνει τρόπος ζωής (σελ. 111).

Σε πλήρη συμφωνία με τα ανωτέρω, ο Αμερικανός Τσιόδρας, Anthony Fauci, δήλωσε προ ολίγων ημερών πως ακόμη και μετά το εμβόλιο και τη λήξη της πανδημίας, θα πρέπει να συνεχίστούν το social distancing και τα μέτρα.

Ο κύριος Schwab γράφει πως πρέπει να αλάξουμε τις συνήθειές μας και να είμαστε ικανοποιημένοι με λιγότερα (σελ 181). Αρκετά ύποπτη τοποθέτηση, όταν συνδυάζεται με το μήνυμα «δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι ευτιχσμένος», που είδαμε παραπάνω.

Στον επίλογο του βιβλίου τονίζει πως η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι απόλυτη ανάγκη, αλλιώς οδηγούμαστε στην καταστροφή (σελ 185). Περιέργως, αναφέρεται και στο θάνατο του George Floyd, για να μας υπενθυμίσει ότι το αύριο πρέπει να αλλάξει.

 

Θυμάστε που σας αποκαλούσαν ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους, όταν  μιλούσατε για Νέα Τάξη Πραγμάτων, τσιπάρισμα και απόλυτο έλεγχο από μία χούφτα ολιγαρχών σε υπερεθνικό επίπεδο; Πλέον δεν τα κρύβουν καν.

Προκειμένου να ελαττώσει την αρνητική δημοσιότητα, ο εκπρόσωπος του WEF, Adrian Monck, έδωσε μία συνέντευξη όπου επί 20 λεπτά μας διαβεβαιώνει ειρωνικά πως δεν έχουμε κανέναν λόγο να ανησυχούμε. Απαντάει στις «θεωρίες συνωμοσίας», ισχυριζόμενος ότι το WEF είναι απλά κάποιοι καλοπροαίρετοι οραματιστές που κάνουν διάλογο και κλήσεις στο zoom και δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω, ακόμη και να ήθελαν (14:42)…

…το οποίο ακούγεται περίεργο, αν σκεφτούμε ότι φιλοξενεί τους ισχυρότερους ολιγάρχες κι επιχειρηματίες του πλανήτη, βασιλικές οικογένειες, αρχηγούς κρατών, ΜΚΟ κολοσσούς, κυριολεκτικά τα πρόσωπα που παίζουν στα δάχτυλα την παγκόσμια οικονομία.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι λοιπόν πως δεν πρόκειται απλά για μερικούς χομπίστες που κάνουν κουβεντούλα, όπως μας πληροφορεί ο εν λόγω κύριος, ούτε για ένα “μεγάλο cocktail party”, όπως το χαρακτήρισε παλαιότερα ο George Soros.

Ας ξεκαθαρίσουμε στο σημείο αυτό κάτι. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ούτε «αριστεροί» ούτε «δεξιοί», ούτε «προοδευτικοί» ούτε «συντηρητικοί». Είναι διεθνιστές ολιγάρχες, που με όπλο την οικονομία θέλουν να χτίσουν έναν κόσμο στα μέτρα τους.

Μία παγκοσμιοποιημένη, αυτοματοποιημένη, ακοινώνητη κοινωνία. Μεμονωμένα άτομα εξαρτημένα από το κράτος. Φακελωμένοι εργάτες και καταναλωτές χωρίς ταυτότητα, χωρίς παρελθόν και μέλλον. Κυβερνήσεις μαριονέτες τεχνοκρατών και υπερεθνικών οργανισμών

Ο κορονοϊός και η κλιματική αλλαγή λειτουργούν ως βολικά προσχήματα για την πραγματοποίηση της ονείρωξης των ελίτ. Δεχθήκαμε πρόθυμα να περιορίσουμε τις ελευθερίες μας, πιστεύοντας καλοπροαίρετα πως πράττουμε το σωστό για τους συνανθρώπους μας.

Δεχθήκαμε να δώσουμε στο κράτος τον πλήρη έλεγχο των ζωών μας, διότι πιστέψαμε πως είναι για το καλό μας. Όμως η κυβέρνηση δεν λογοδοτεί σε εμάς. Και χάρη στην υποταγή μας τώρα ξέρει πως δεν έχει λόγο να ανησυχεί. Έχουμε δώσει το πράσινο φως.

«Μεγάλη Επανεκκίνηση», «Νέα Τάξη Πραγμάτων», «Παγκοσμιοποίηση», αποκαλέστε το όπως θέλετε. Το δυστοπικό μέλλον που φοβόσαστε είναι πολύ πιο κοντά απ’ό,τι νομίζατε. Όμως υπάρχει τρόπος να αμυνθείτε.

Το κράτος ακολουθεί τα σοβιετικά πρότυπα και ποντάρει στην παντοδυναμία του, στο ότι οι πολίτες θα εξαρτώνται μόνον από αυτό. Για και αυτό προωθεί την αστικοποίηση, νεκρώνει την ελληνική ύπαιθρο, υπονομεύει την ελληνική οικογένεια.

Όσο δημιουργούμε πυρηνικές οικογένειες και συνεκτικές κοινότητες αίματος και πίστεως ανεξάρτητες από το κράτος και μακρυά από τις μεγαλουπόλεις, η Νέα Τάξη Πραγμάτων μένει στα χαρτιά. Αυτή είναι η τελευταία γραμμή άμυνας που έχουμε.

Η ανάρτηση αποτελείται απο το υλικό που ανέβασε στο twitter με υπομονή και ειδική μέριμνα ο χρήστης @Crocodi01891627 ή Crocodile

Είναι φανερό ότι ο Γ Παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε το 1945 και πρέπει να επανεξετάσουμε μια προς μια την νεώτερη ιστορία της ανθρωπότητος για να καταλάβουμε κάθε πλάνη απο τότε εως τώρα.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ